Aygo X

Aygo X 2024 Árlista
Tudjon meg többet
Aygo X Katalógus
Tudjon meg többet
Aygo X Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

IRÁNYÍTÁS FELÜLRŐL

A nagyszerű dolgok mindig kis csomagolásban érkeznek. Az Aygo X minden kétséget kizáróan egy kompakt autó, de saját személyiséggel rendelkezik. Dacol a normákkal: egy magasépítésű crossover magabiztosságát kínálja a városi autók tulajdonságaival felvértezve.

A város legmenőbb crossovere

Fokozza a városi hangulatot a Toyota Aygo X merész és összetéveszthetetlen formáival. Kifinomult, egyedi és megkérdőjelezhetetlenül vagány – a kéttónusú fényezés egyediséget ad és játékos karaktert sugall. Az ütős, 18″ könnyűfém keréktárcsák és a túlnyúló kerékjárati ívek jellegzetesen széles megjelenést biztosítanak az Aygo X számára, ami magabiztosságot sugároz. Bárhová is tartson, a látványos LED fényszórók erős fénye mindig megvilágítja útját.

Vezessen a szabad ég alatt. Ürítse ki elméjét

Az égbolt a teljes szabadság szimbóluma. Nyissa ki az Aygo X Canvas menő vászontetejét, és lépjen kapcsolatba a várossal minden érzékszervén keresztül. Érezze, ahogyan a Nap sugarai melegítik arcát, vagy a szellő belekap a hajába, és élvezze ki a városi élet minden apró rezdülését, beleértve a látványt és a zajokat is. Engedje be a fényt, és járja az utcákat stílusosan.

Szinkronban Önnel és várossal

Az Aygo X több mint egy egyszerű városi autó – kiterjeszti az Ön aktív életstílusát. A Toyota Smart Connect rendszer zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az autó és a telefonja között, miközben utóbbinak a vezeték nélküli töltő folyamatos energiát biztosít. A nagyméretű, 10,5″ nagyfelbontású érintőképernyőn minden fontos információ ott van, amire csak szüksége lehet: a rendszer a felhőalapú navigáció és az élő forgalmi adatok segítségével képes elkerülni a városi dugókat, míg a parkoló asszisztens könnyedebbé teszi az érkezéseket. Használja a MyT alkalmazást, hogy okostelefonján keresztül távirányítással is elérje az utastér egyes funkcióit, mint például a klíma vagy éppen az ajtók nyitása és zárása. Az Aygo X olyan, mintha a kerekeken guruló okostelefonja lenne.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top