Corolla Hatchback

Corolla Hatchback 2024 Árlista
Tudjon meg többet
Corolla Hatchback Katalógus
Tudjon meg többet
Corolla Hatchback Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

Corolla Hatchback: új szintre emeli az életet

Ha az életünkben mindig arra törekszünk, hogy új szinteket érjünk el, nem kellene ennek ugyanígy lennie az autónk esetében is? Az Corolla Hatchback látványos formáival, fejlett csatlakozási technológiáival és Over-The-Air, azaz vezetéknélküli, online frissítéseivel készen áll arra, hogy minden pillanatot különlegessé tegyen. Izgalmas részleteivel, digitális megoldásaival és kiemelkedően hatékony ötödik generációs hibrid hajtásláncával valóban képes új szintre emelni az életet.

Hibrid hajtás kompromisszumok nélkül

Az Corolla Hatchback ötödik generációs hibrid hajtáslánca csendesebb, kompaktabb és közvetlenebb, mint valaha, mindezt alacsony károsanyag-kibocsátással és azonnali teljesítménnyel. A Normal, Eco és Power hajtási módokon kívül teljesen elektromos üzemmódot is kínál a pihentető, zéró károsanyag-kibocsátású használathoz, amikor csak akarja.

Széleskörű kapcsolódás

A Corolla által kínált intuitív digitális élmények olyan funkciókat kínálnak, amelyek segítenek az élen maradni. A fejlett kezelőfelülettel megáldott 10,5” érintőképernyő éppoly gyors és érzékeny, mint amilyen gyönyörű. Felhasználóbarát, logikus menüivel és éles, nagy felbontású kijelzőjével pontos kezelhetőséget tesz lehetővé, és minimálisra csökkenti a zavaró tényezőket. Ugyanakkor a 12,3” multi-információs műszeregység, amely egy új generációs vezetői kijelző, gyorsan, egyetlen pillantással rendelkezésre bocsátja a szükséges vezetési adatokat a sofőr számára.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top