Orvos- és ügyvédkedvezmény

Jogosultak köre: az alábbi országos kamarák tagjai számára, akik érvényes kamarai tagsággal rendelkeznek, függetlenül attól, hogy természetes személy vagy gazdasági társaságként szeretnének autót vásárolni. A jogosultság nem átruházható.

A programba bevont országos kamarák:

  • Magyar Gyógyszerész Kamara
  • Magyar Orvosi Kamara
  • Állatorvosi Kamara
  • Magyar Ügyvédi Kamara
  • Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Minden jogosult kamarának tagja, aki érvényes tagsággal rendelkezik, jogosulttá válik a flottaprogramban részt venni, melynek segítségével kedvezményesen vásárolhat meg új Toyotáját - darabszám megkötés nélkül. A vevő a gépjárművet megvásárolhatja akár saját (privát) vagy cége nevére. A korábbi kedvezményrendszerrel szemben mostantól már nem elérhető az ingyenes karbantartási lehetőség, azonban alapszintű flottatámogatás jár már egyetlen autóra is.

Kérjen ajánlatot most »

Vadász kedvezmény

Tisztelt Vadásztársunk!

Örömmel értesítjük, hogy az Országos Magyar Vadászkamara és a Toyota Motor Hungary között stratégiai együttműködés született. Ennek eredményeképpen 2014-ben minden vadászkamarai tagunk egyedi kedvezményre jogosult a Magyarországon már 4. éve piacvezető pick-up, a Toyota Hilux, valamint a RAV4 és Land Cruiser modellek vásárlása esetén. Keresse fel az Önhöz legközelebb eső hivatalos Toyota-márkakereskedést, ahol a Toyota munkatársai további részletekkel állnak rendelkezésükre a modellel és a kedvezmény igénybevételével kapcsolatban!

A kedvezmény érvényesítéséhez vásárláskor szükség van az érvényes vadászjegy bemutatására a helyi márkakereskedésekben. Az Önhöz legközelebbi márkakereskedő megtekintéséhez kattintson ide

Vadászüdvözlettel,
Országos Magyar Vadászkamara

Új RAV4 – A negyedik
A RAV4 negyedik generációjának karakteres megjelenéséhez a komfortos, tágas belső tér – amelynek ülései síkba dönthetők – és az 547 literes csomagtér sokoldalúan használhatóságot teremt. A kivételes képességű összkerékhajtásnak köszönhetően ráadásul a RAV4 magabiztosságot is ad ehhez, hiszen a különleges Integrált Menetdinamikai Rendszer (IDDS) akár szélsőséges útviszonyok közt is maximális teljesítményt és tapadást biztosít. Mindehhez a teljesítményt alacsony fogyasztású, korszerű motorok adják.

LAND CRUISER – A legenda

A Land Cruisert a világon mindenütt sokra becsülik, hiszen már hat évtizede bizonyítja minőségét, tartósságát és megbízhatóságát. E terepjáró kiválóságát a vásárlók töretlen elégedettsége tanúsítja; alvázas építésével, élvonalbeli technológiájával, és biztonságával, valamint kompromisszumokat nem ismerő komfortjával a Land Cruiser mára élő legendává vált.

HILUX - 4. éve a legnépszerűbb Pick-Up Magyarországon

Nagy hasmagasságából, robusztus futóművéből és a kapcsolható hátsó differenciálzárból eredő magabiztos off-road képességeinek köszönhetően a Toyota Hilux egyszerűen megállíthatatlan. A szilárd alváz tekintélyes erőt és tartósságot kölcsönöz a Hiluxnak, amely bárhová erőlködés nélkül szállítja el rakományát. A munkára, erdőjárásra vagy kalandtúrára egyaránt alkalmas Hilux a világ legkeményebb terepein is bebizonyította már képességeit, amelyek a modell kiemelkedő értéktartását eredményezik.