Proace Max

VADONATÚJ PROACE MAX

Hatalmas hasznos teherbírásával és többféle konfigurációjával a sokoldalú új Proace Max teszi teljessé a Toyota legmodernebb haszonjármű kínálatát. Háromféle hosszúságban, háromféle magasságban és elektromos vagy dízel meghajtással kapható, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. A könnyedén rakodható Proace Max az Ön új, mindentudó munkatársa.

MINDEN FELADATHOZ LÉTEZIK EGY PROACE MAX

Háromféle magasságban és háromféle hosszúságban kapható, így kiválaszthatja az Önnek megfelelő méretet. A Panel Van zárt áruszállító, a duplakabinos CrewCab zárt áruszállító és az átalakításra kész alvázas változatok közül választhat, így a Proace Max minden igényt kielégít.

MINDIG ÖN MELLETT

A Proace Max egy pihentető mobil irodává változik, amikor csak szüksége van rá. Intelligens belső kialakítással rendelkezik, amely maximalizálja a helyet. Akár úton van, akár a helyszínen intézi az e-maileket, a Proace Max segít gyorsabban és könnyebben elvégezni a feladatot.

MINDENT KÖNNYEDÉN MAGÁVAL VIHET

17 m³ rakodótér és a könnyű hozzáférés gyerekjátékká varázsolja a rakodást. Az öt Euro raklap számára kialakított hely, az alacsony küszöb és a 270°-os ajtónyitás révén egyetlen feladat sem lehetetlen. A nagy teljesítményű Proace Max a vontatás terén sem hagyja cserben.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

FELHASZNÁLÓBARÁT MUNKATERÜLET

A rugalmas mobil irodai megoldásként a Proace Max tágas belső térrel és számos kényelmi funkcióval rendelkezik, beleértve a vezeték nélküli telefontöltőt is.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top