C-HR

C-HR Árlista
Tudjon meg többet
C-HR Katalógus
Tudjon meg többet
C-HR Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

Hagyja maga mögött az átlagosságot

A Toyotánál hiszünk abban, hogy autója az Ön hozzáállását tükrözi: kiemelkedő stílus belső magabiztossággal, amely hátat fordít a hagyományos megoldásoknak. Az innovatív hibrid technológiával, amely tökéletesen egészíti ki a feltűnő megjelenést, az ikonikus Toyota C-HR ideális partner.

Merjen különbözni

Tűnjön ki az átlagos dolgokkal teli világban! A szögletes formákkal és kompakt sziluettel rendelkező, modern kupé megjelenéssel megáldott Toyota C-HR merészen figyelmen kívül hagyja a szabályokat. Széles kiállása és félelmetes ereje a legjobb SUV modellek rettenthetetlen kisugárzását biztosítja.

Harmonikus hibrid teljesítmény

A Toyota C-HR modellben minden megvan, amire csak szüksége lehet az életen átívelő kalandokhoz. Kiemelkedően hatékony, azonnali gyorsulást kínál – amely könnyeddé teszi az előzéseket -, és az Ön kezébe adja az irányítást, hogy bármilyen utat meghódíthasson. Nyisson kaput a világra a Toyota C-HR-rel.

A részletek kerülnek a középpontba

A kényelmes ülések finoman ölelnek, míg a gyémántmintás részletek luxushangulatot biztosítanak. A puha tapintású felületek és fényes fekete betétek kontrasztja modern hatást kelt az utastérben. Ahogy sötétedik, a hangulatvilágítás kék fénybe borítja a kabint.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top