GR86

GR86 Árlista
Tudjon meg többet
GR86 Katalógus
Tudjon meg többet

A vezetés lenyűgöző élményének története

Bár a GT86-tól örökölt DNS-ét le sem tagadhatná, a vadonatúj GR86 gyökerei egészen az 1960-as évekig vezethetők vissza. A sportos megjelenéstől a versenysportig, a boxermotoroktól a súlycsökkentésig: új, hátsókerékhajtású, 2+2 üléses kupénkra ikonikus múltbéli sportautóink egész sora volt hatással.

Tiszta vezetési élmény

Váljon eggyé az úttal a számos teljesítménynövelő funkciónak köszönhetően. A GR86 a fokozott gázreakciót, valamint a megerősített sebességváltót és kuplungot egy kivételesen könnyű karosszériával és kategóriaelső aerodinamikával ötvözi, beleértve az első légbeömlőket, az oldalsó küszöb légterelőket és a Toyota motorsport-tapasztalataiból hasznot húzó, kacsafarkat mintázó hátsó szárnyat.

Valódi versenytechnika a közutakra

Az új Toyota GR86 motorja továbbfejlesztett szívó- és kipufogórendszerrel rendelkezik a hajtás teljesítményének és reakcióinak fokozása érdekében. Mindemellett csökkentették a súrlódást a szerkezetben, ezzel nagyobb nyomatékot biztosítva minden sebességtartománynál. A 3400 fordulat/percnél produkált 250 Nm nyomaték egyedülálló vezetési élményt nyújt, amely közvetlenül a Toyota illusztris motorsport-örökségét viszi át a közútra. Ennek a szakértelemnek köszönhetően közvetlen, jó reakcióképességekkel rendelkező és dinamikus hajtást kapott az autó.

Kifejező megjelenés

A GR86 lenyűgöző megjelenését a teljesítményre tervezték. A széles kiállás és az elegáns, aerodinamikus első légbeömlők és hűtőrács látványos sportos orrkialakítást eredményez. Az új, karcsú oldalsó légterelők segítik csökkenteni az oldaldőlést, míg a hátsó kerékjárati ívek toldatai és a hátsó légterelő biztosítja a stabilitást.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top