GR Yaris

A LEGJOBB MÉGJOBB LETT

Az új GR Yaris a folyamatos fejlesztéseknek és a”versenypályáról az utakra” filozófiájának köszönetően, azonnal a hot hatch kategória klasszikusává vált. Lenyűgöző, 280 lóerős motorjával újraértelmezi a vezetés izgalmát. Alkalmazkodik az ön vezetési stílusához részt kicsit láthatóbbá tenni.

VERSENYEKEN KOVÁCSOLTÁK

A Toyota több évtizede tartó, a legmagasabb szintű zártpályás és rally versenyeken elért sikereivel a világ motorsportjának egyik legsikeresebb tagja. Hogy miért? Mert a motorsportnál nincs jobb környezet az új technológiák és izgalmas új autók fejlesztésére.

SPORTSEBESSÉGVÁLTÓ ÚJRADEFINIÁLVA

 villámgyors sebességváltásokat és gyorsabb köridőket biztosító Toyota Gazoo Racing Direct Shift sebességváltó a versenytechnológiát hozza el a közútra. A nyolc szorosan egymás mellé helyezett áttétellel az élvezetes gyorsulás érdekében ez az innovatív sebességváltó prediktív, teljesen automatikus váltásokat kínál, amelyek tökéletesen igazodnak az Ön szándékaihoz.
 

IZGALOMRA TERVEZVE

Egy versenyautó legfontosabb összetevője a pilóta. Az új GR Yaris fejlesztése során ezt a vezetőközpontú filozófiát tartottuk szem előtt. A vezetési élményt és a visszajelzéseket fokozó futómű-fejlesztésektől kezdve az alacsonyabbra helyezett üléspozícióig minden részletet úgy hangoltunk, hogy a kapcsolódás izgalmas érzését nyújtsa.
 

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top