Proace City

KÉSZEN ÁLL BÁRMILYEN FELADATRA

A kompakt és mozgékony, de kiváló képességekkel rendelkező Toyota Proace City soha nem hagyja cserben. Modern formáival, utasterével és csúcstechnológiás biztonsági technológiájával nincs olyan helyzet, amellyel ne tudna megbirkózni. A megújult Proace City készen áll arra, hogy nagy teljesítményű elektromos vagy belsőégésű motoros hajtásláncával segítse vállalkozását.

MINDEN FELADATRA LÉTEZIK EGY PROACE CITY

A Proace City kétféle karosszériaváltozattal és többféle méretben elérhető, így nem kell kompromisszumot kötnie – ez a tökéletes haszonjármű az Ön igényeinek megfelelően. Könnyen rakodható, 1,5 tonna vontatására alkalmas, és két Euro raklap befogadására is képes, így a Proace City minden helyzetben jól teljesít.

AZ ÖN MEGBÍZHATÓ ÜZLETI PARTNERE

A rendkívül praktikus Proace Cityt úgy tervezték, hogy intuitív kényelmi funkcióival és intelligens helykihasználásával a legkülönfélébb igényeknek is megfeleljen. Moduláris méretválasztékának és testre szabható ajtóelrendezésének köszönhetően a forgalmas városi utcákon is elemében van, így összeállíthatja az Ön és vállalkozása számára tökéletes változatot.

VÉGTELEN RUGALMASSÁG

A válaszfalba épített nyílásnak köszönhetően a Smart Cargo Rendszer nagyobb és hosszabb rakományok számára teremt helyet. A középső első ülés is lehajtható, hogy hasznos munkafelületet hozzon létre laptopok vagy táblagépek számára.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top