RAV4 Plug-in

RAV4 Plug-in 2024 Árlista
Tudjon meg többet
RAV4 Plug-inKatalógus
Tudjon meg többet

Ikonikus SUV karakter plug-in hibrid technológiával

A gazdag SUV-örökséget felölelő, robusztus és kifinomult, plug-in hibrid technológiával felszerelt RAV4 még messzebbre viszi Önt. Fedezze fel a konnektorról tölthető rendszer képességeit egy rendkívül merész és városálló formában.

Kettős DNS

A RAV4 Plug-in Hybrid hatásosan ötvözi a Toyota legerősebb hibrid technológiáját és a különleges elektromos hajtást, hogy Ön még tisztábban, még messzebbre autózhasson. A gondosan megtervezett kettős hajtásban negyedik generációs hibrid technológia és nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik a dinamikus gyorsulásról és a kategória leghosszabb hatótávolságáról.

Tiszta erő

A RAV4 Plug-in Hybrid ereje, dinamizmusa és menetstabilitása gyakorlatilag saját kategóriát teremt. 2,5 literes Hybrid Dynamic Force benzinmotorjával és intelligens összkerékhajtásával (AWD-i) mindössze 6,0 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára – ami a páratlan úttartás és a 306 lóerő fényében talán nem is annyira meglepő.

Járjon a saját útján

A négyállású üzemmódválasztó lehetővé teszi, hogy mindig az Ön igényeihez igazodjon a hibrid rendszer. EV-üzemmódban akár 75 kilométert is megtehet, amely ideális a rövidebb utak megtételére, vagy az alacsony károsanyag-kibocsátású városi zónák látogatására. A városon kívül a benzinmotor biztosít álomszerű menetteljesítményeket. Bárhová is vigye útja, a RAV4 hibrid hajtáslánca elviszi Önt.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Stílusos utastér

A RAV4 Plug-in Hybrid utastere olyan hely, ahol tökéletesen kiélvezheti az autó csendjét és magabiztos erejét. A tágas, kifinomultan kényelmes utastérben sportos ülések és a nagyméretű panorámatető várják Önt, a csomagokat pedig gond nélkül elnyeli az 520 literes, rugalmasan alakítható csomagtartó, amiből alig foglal el helyet a nagyfeszültségű akkumulátor.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top