bz4x

bZ4X Árlista
Tudjon meg többet
bZ4X Katalógus
Tudjon meg többet
bZ4X Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

TISZTÁN ELEKTROMOS, ÖSSZKERÉKHAJTÁSSAL

Az erős felépítésű és dinamikus SUV-kialakítás kategóriaelső összkerékhajtással és elektromos hatótávval párosul. Az innovatív és hatékony bZ4X minden eddiginél nagyobb nyugalmat biztosít.

Letisztult stílus, SUV kiállás

Robosztus, mégis stílusos megjelenésével a Toyota bZ4X egyaránt otthonosan mozog városban és terepen. Az elektromos autók modern, karcsú sziluettjét a SUV modellek magabiztos, impozáns kiállásával összehozva a végeredmény egy igazán egyedi forma lett.

Élvezze a károsanyag-kibocsátás nélküli vezetést a bZ4X versenyképes hatótávolságának köszönhetően

A Toyota tisztán elektromos bZ4X modellje szabadságot ad, bárhová is tart. Versenyképes hatótávolságot* és egyszerű töltést kínál, így teszi könnyeddé a tisztán elektromos autózást.

*WLTP kombinált ciklus: modellváltozatól függően 411-512 km. Az elektromos hatótávolság-adatok összehasonlítási célokat szolgálnak, és olyan tényezőktől függően változhatnak, mint a kiválasztott felszereltségi szint és a használt üzemmód, a használatban lévő tartozékok (utólag felszerelt), a vezetési stílus, az időjárási viszonyok, a sebesség és a jármű terhelése. Előfordulhat, hogy ezek a számok nem tükrözik a valós vezetési eredményeket. Minden jármű a Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure (WLTP) szerint lett tesztelve és minősítve.

Tervezze meg következő károsanyag-kibocsátás nélküli utazását

A bZ4X az elektromos vezetés izgalmát ötvözi a szabadság érzésével, hogy bárhová eljuthasson, amikor csak szeretne. Ezzel az funkcióval pontosan meghatározhatja a hatótávolságát az utazás előtt. Olyan tényezők, mint a hőmérséklet, a kerékméret, a vezetési üzemmód és a légkondicionálás, mind befolyásolhatják a hatótávolságot. Egyszerűen írja be ezeket a változókat a hatótávolság kiszámításához.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top