Land Cruiser

Land Cruiser Árlista
Tudjon meg többet
Land Cruiser Katalógus
Tudjon meg többet
Land Cruiser Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

Élő legenda

65 évnyi sikertörténet és számtalan alkalommal bizonyított megbízhatóság, amire mindig számíthat, bármilyen nehéz terepet is kell leküzdenie, és olyan megjelenés, ami a nyüzsgő nagyvárosok utcáin is rabul ejti az emberek pillantásait – ez a Toyota Land Cruiser. A híres terepjáró legújabb változata a legmodernebb biztonsági és off-road technológiák mellett prémium, kézműves minőségű kidolgozást és luxus kényelmű utasteret kínál. Az erő és az elegancia páratlan összhangjának köszönhetően a Toyota Land Cruiser ugyanolyan tökéletes társ a városi közlekedéshez, mint a járatlan vidékek meghódításához.

Minden részletében céltudatos

A Land Cruiser minden egyes részlete világos célt szolgál. A motorháztető formája javítja a kilátást középen, míg a magasabban elhelyezett fényszórók és a hűtőrács hűtőnyílásai maximalizálják a védelmet és a gázlómélységet. A magasfényű 19″ könnyűfém keréktárcsák dinamikus profilt alkotnak, míg az újratervezett hátsó fényszórók immár LED-es féklámpával rendelkeznek.

Bármi álljon is Ön előtt, mindig az Ön kezében van az irányítás

Legyen szó vontatásról, kátyúk elkerüléséről vagy kedvezőtlen időjárási viszonyokról, a Land Cruiser elektronikusan modulált kinetikus dinamikus felfüggesztési rendszerrel (KDSS) van felszerelve, amely optimalizálja az első és a hátsó stabilizátorok hatását a kiváló közúti vezetési élmény érdekében.

Készen áll meghódítani a legkeményebb terepet

A Torsen hátsó differenciálzár segít javítani a stabilitást és a tapadást egyenetlen utakon és csúszós felületeken. Kanyarban korlátozza a motorfékezés által generált nyomatékkülönbséget a bal és a jobb kerék között a nagyobb járműstabilitás érdekében. Navigáljon a kátyúkban, és győzze le magabiztosan a havat és a jeget.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Páratlan minőség, amelyre számíthat

A Land Cruisert világszerte megmérettették és tesztelték, hogy páratlan megbízhatóságot kínáljon. Rendkívül strapabíró, merev, egyedi vázszerkezetű karosszériája figyelemre méltó úttartást és műszaki támogatást nyújt a vezetők számára. Készüljön fel a következő kihívásra!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top