Hilux

Hilux Árlista
Tudjon meg többet
Hilux Katalógus
Tudjon meg többet
Hilux Tartozék katalógus
Tudjon meg többet

A Hilux kalandozásra született

A Hilux több mint fél évszázada juttatja el az embereket a bolygó legtávolabbi helyeire, mindenféle tereppel megküzdve. A legfrissebb modell minden eddiginél keményebb, erősebb és nagyobb teljesítményű, amivel új szintre emeli a legendás Hilux típusnevet. Toyota Hilux: A világ legkeményebb ikonja 1968 óta.

Nagyobb teljesítmény, nagyobb nyomaték, nagyobb élmények

Megalkuvást nem tűrő megjelenésével a Hilux magabiztos kisugárzással rendelkezik. Izmos kiállása megmutatja a benne lakozó erőt, míg a marcona első és hátsó lökhárítók, valamint a látványos díszlécek védik a karosszériát a városi dzsungelben is. A kifinomult és erőteljes Hilux lenyűgöző benyomást tesz, bárhová is megy.

Masszív, tartós, megbízható? Megkérdőjelezhetetlenül

Mivel a Hiluxot a világ legszélsőségesebb körülményei között tesztelték, bízhat legendás tartósságában és megbízhatóságában. Szupererős vázával, 310 milliméteres hasmagasságával, 700 milliméteres gázlómélységével és kivételes kerékcsuklóival a Hiluxot úgy tervezték és építették, hogy kiemelkedjen a pickupok közül.

Szinkronban Önnel és várossal

Az Aygo X több mint egy egyszerű városi autó – kiterjeszti az Ön aktív életstílusát. A Toyota Smart Connect rendszer zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az autó és a telefonja között, miközben utóbbinak a vezeték nélküli töltő folyamatos energiát biztosít. A nagyméretű, 10,5″ nagyfelbontású érintőképernyőn minden fontos információ ott van, amire csak szüksége lehet: a rendszer a felhőalapú navigáció és az élő forgalmi adatok segítségével képes elkerülni a városi dugókat, míg a parkoló asszisztens könnyedebbé teszi az érkezéseket. Használja a MyT alkalmazást, hogy okostelefonján keresztül távirányítással is elérje az utastér egyes funkcióit, mint például a klíma vagy éppen az ajtók nyitása és zárása. Az Aygo X olyan, mintha a kerekeken guruló okostelefonja lenne.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

3,5 tonnás vontatási kapacitás és 1 tonnás hasznos terhelhetőség: ne hagyjon játra semmit

Bízzon a Hiluxban. A hegymeneti elindulássegítő (HAC) és az aktív terepvezérlés (A-TRC) minden alkalommal zökkenőmentes utazást tesz lehetővé, miközben a Hilux hatalmas rakodó- és vontatási kapacitása azt jelenti, hogy soha nem kell semmit hátrahagynia. Bárhol is van és bármilyen munkát végez, biztonságos kezekben van a Hiluxban.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top