Proace Van

KÉSZEN ÁLL MINDEN FELADATRA

Dolgozzon okosabban a Toyota Proace haszonjármű családjával. Tágas és testreszabható belső terével – amely elég helyet kínál bármilyen rakományhoz – feladatról feladatra támogatja Önt, elégedetté téve ügyfeleit. Az integrált fényszórókkal ellátott, elegáns új formáknak köszönhetően soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy a Proace legyen a társa.

15 036 800 Ft-tól

MINDEN FELADATRA LÉTEZIK EGY PROACE

Nincs két egyforma feladat. Bármire is van szüksége, a megújult Toyota Proace készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Kétféle hosszúságban és négyféle karosszériaváltozatban kapható, hogy az ülések és a raktér minden lehetséges kombinációját lefedje, és a könnyű pakolhatóság mellett bármit elbírjon, amire csak szükség van.

MINDIG ÖN MELLETT

Intelligens és alkalmazkodó kialakításának köszönhetően az új Proace kényelmes belső tere akár mobil irodává is alakulhat, ha szükség van rá, és praktikus, hozzáférhető rakodóhelyet kínál, hogy könnyebben és többet pakolhasson bele. Akár úton van, akár a helyszínen intézi az e-maileket, a Proace segítségével kényelmesen és gyorsabban végezheti el a feladatát.

TECHNOLÓGIA, HOGY ÖN IRÁNYÍTHASSON

 Proace 10″ teljesen digitális műszeregysége világos, áttekinthető és könnyen leolvasható. Ugyanakkor a 10″ multimédiás érintőképernyő könnyen lehetővé teszi az út közbeni kommunikációt, a pontos navigációt és a MyToyota csatlakoztatott szolgáltatások által nyújtotta kényelmet.

Kizárólag intelligens nyitási és indítási rendszer és CVT váltó esetén elérhető.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Top